4 moderne roestvrijstalen brievenbus opties

Bij Doika, ‘s lands toonaangevende retailer van residentiële mailboxen, vindt u meer dan twee dozijn moderne roestvrijstalen mailbox modellen die op de trend zijn. Deze worden gemaakt door de toonaangevende brievenbus fabrikanten van vandaag.

Een roestvrijstalen brievenbus voor wandmontage is meer dan een eenvoudige, functionele woonaccessoire. Uw brievenbus versterkt ook het hedendaagse architectonische motief van uw huis voor uw buurt en voor uw bezoekers. Neem daarom ook eens een kijkje naar de cortenstaal brievenbus. Door op de link te klikken, vind je meer informatie over deze webshop waar ze cortenstaal brievenbussen verkopen.

Sommige high-end, wandgemonteerde, moderne roestvrijstalen brievenbus modellen vereisen een investering tot vijftienhonderd euro of meer, maar in dit artikel belichten we vier unieke roestvrijstalen brievenbussen die verkrijgbaar zijn voor minder dan 300 euro:

  • European Home Torgen Mailbox Wall Mount
  • European Home Curb Appeal Muurbevestiging Mailbox
  • European Home Jensen wandbrievenbus
  • Spira Roestvrij Staal Mailbox

European Home Torgen Mailbox

De eerste van deze vier moderne roestvrijstalen brievenbussen die trending zijn, is de in België ontworpen European Home Torgen wandbrievenbus.

Het ontwerp van de Torgen brievenbus doet denken aan roestvrijstalen brievenbussen met een aanzienlijk hogere prijs. Een optionele krantenhouder met dezelfde vloeiende oost-naar-west curve wordt eenvoudig onder de brievenbus gemonteerd.

De European Home Torgen is ook een veilige, afsluitbare brievenbus die wordt geleverd met een zeer veilig sluitmechanisme en twee brievenbussleutels.

Curb Appeal moderne roestvrijstalen brievenbus

De European Home Curb Appeal brievenbus voor wandmontage heeft een gebogen “noord naar zuid” curve over het frontpaneel van de brievenbus.

Net als de Torgen, is de Curb Appeal moderne roestvrijstalen brievenbus ontworpen en vervaardigd in de VS uit .03″ dik type 304 roestvrij staal en heeft ook een satijn geborstelde afwerking.

De Curb Appeal brievenbus is ook een veilige vergrendelbare brievenbus en is verkrijgbaar met de optionele krantenhouder die dezelfde bijpassende curve heeft als de brievenbus.

European Home Jensen brievenbus met krantenhouder

De derde moderne roestvrijstalen brievenbus die ook trending is, is de European Home Jensen wandbrievenbus. Deze afsluitbare brievenbus heeft ook een gebogen “noord naar zuid” curve over het frontpaneel.

In tegenstelling tot de andere twee European Home brievenbus ontwerpen, wordt de Jensen brievenbus echter geleverd met een krantenhouder die geïntegreerd is in het ontwerp van de brievenbus en zich aan de onderkant van de Jensen brievenbus bevindt.

Spira roestvrij stalen brievenbus

Een andere vergrendelende, moderne, wandmontage roestvrij stalen brievenbus die momenteel trending is, is Spira. De Spira brievenbus heeft ook een “noord naar zuid” gebogen brievenbusdeur en is ook verkrijgbaar in een zwarte poedercoating.

De Spira brievenbus is gemaakt van zwaar roestvrij staal, en het ontwerp van het halve maan deksel helpt uw post te beschermen tegen regen en sneeuw. Met een gewicht van slechts 6 pond is de Spira brievenbus aanzienlijk eenvoudiger te monteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.